Wij zijn Autobedrijf Gebr. Lansink.

Autobedrijf Gebr.lansink is al ruim 20 jaar een bekend en betrouwbaar adres in de wijde omgeving voor reparatie en verkoop van gebruikte auto`s en bedrijfswagens.


Wij zijn een team van 6 vaste medewerkers en een aantal parttimers , die uw auto`s in topkonditie houden.

Wij zijn aangesloten bij de RDW-Organisatie, hiermee kunnen we auto´s on-line aan- en af melden voor de APK, de export of de bedrijfsvoorraad.Wij beschikken over een ruime werkplaats, vanwaar wij met de modernste apparatuur de juiste diagnose stellen kunnen.

Op het buitenterrein in Borne of bij onze vestiging in Gronau(D) staat altijd een ruime voorraad handel, die U dagelijks kunt bekijken. Aan onze nieuwbouwplannen wordt hard gewerkt.De opgebouwde ervaring en onze betrouwbaarheid is de basis voor een vakkundige en betrouwbare zakenpartner.


GESCHIEDENIS

Autobedrijf Gebr.Lansink is begonnen in de 70-jaren, waar de gebroeders Marcel en Andre in hun vrije tijd begonnen met het repareren en verhandelen van auto`s vanuit het ouderlijk huis aan de Tichelweg 34.

Daar was het nog veel improviseren.

Na een nieuwbouw van een werkplaats in 1979 werd het meer en meer professioneler en vakkundiger, maar het bleef nog steeds “vrije tijd”.

Tot Marcel in in 1984 met zijn toenmalige werkgever een overeenkomst afsloot , waardoor hij zelfstandig werd. Deze situatie heeft echter maar kort geduurd , er kwam teveel werk bij huis!

In 1985 was hij dan ook geheel zelfstandig, er werden auto`s uit Duitsland geimporteerd en verkocht, maar door de toen nog aanwezige “grenzen” werd er een lokatie gezocht in Duitsland om de autos te stallen voordat de BPM –belating aan de grens betaalt moest worden. Dus werd bij boer Harlemann aan de Amtsvennweg een hal gehuurd. Zo werden er nu ook rechtstreeks in Duitsland autos verkocht. Je moest nu overal zijn!!

Broer Andre werd gevraagd of hij in Borne nu ook voor meer kontinuiteit kon zorgen, hij kwam ook full-time in dienst.

Naarmate het werk en het handelsaanbod groter werd komen er ook een paar jongens bij,zo is Richard onze leerjongen erg handig , maar wil toch graag de weg op, dus gaat hij ook de gekochte autos in het grote Duitsland ophalen.Tonnie komt erbij om Andre te helpen bij het opbouwen en repareren van autos, en de autos van APK-stickers te voorzien.Er komen en gaan enkele jongens zoals Henk en Erik, en Martin, die het erg naar zijn zin heeft, kan toch dichter bij huis werk vinden.

De garage aan de Ringoven werd te klein en er werd gezocht naar een grotere lokatie,die door een goede tip vlak in de buurt werd gevonden: Tichelkampweg 77 , het terrein van de “CEBECO” –Handelsraad.

In 1992 verhuisden we naar deze lokatie , waar we tot op heden nog werken , maar wachten op de vergunning voor onze nieuwbouwplannen!

Met de verkoop hebben we ons toegelegd op de verkoop voor export , maar ook voor de bedrijfs- en partikuliere markt hebben we vaak interessante aanbiedingen.De markt voor gebruikte autos is sinds het opengaan van de grenzen met de voormalige oostbloklanden veel groter geworden. We kunnen onze gebruikte handel nu “Europees” kwijt,dat betekent verkopen naar bijna alle europese landen, die door het kommunikatiesysteem INTERNET erg bereikbaar zijn geworden.

Onze afzetmarkt is dus hoofdzakelijk Europa, maar ook Azie, Zuid-Amerika en Afrika, waar we zowel luxe als bedrijfswagens naar toe exporteren.

Wat de verkoop betreft zijn Tonnie en Marcel echt van alle markten en talen thuis dus.

Door onze werkplaats in Borne kunnen we tevens een extra service geven aan onze klanten.

Verdere sterke punten zijn reeds aangehaald bij ons onderdeel “Service”.Op dit moment wordt er hard gewerkt door Andre en zijn medewerkers in de werkplaats in Borne, Florian en Rob zijn zijn rechterhanden , terwijl Gemma de boekhouding doet zijn de Kamphuizen bezig hun vrije tijd te vullen met allerlei reparaties, poetswerk en veel komputertechniek! Door onze BOSCH-Service blijven we steeds bij in de snel voortgaande techniek, wat erg belangrijk is voor onze vakkundigheid.


Bekijk onze fotogalerie om wat mee te maken van onze geschiedenis.