Show menu

Leasen

Persoonlijk advies

Auto Lansink is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Auto Lansink selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij Auto Lansink. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw Auto Lansink voor u aan het werk. Wij kennen de markt en vertalen uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Leasevormen

Zakelijke lease – Financial lease

Deze leasevorm kan goed vergeleken worden met een vorm van kredietverschaffing. U kiest een auto uit en deze wordt voor u gefinancierd. U betaalt de rente en de aflossing. Aan het einde van het contract wordt u ook economisch eigenaar van de auto na betaling van de slotsom. Bij financial lease kunt u zelf een auto uitzoeken (nieuw of jong gebruikt). Vervolgens kunnen wij de berekening voor de maandelijkse financieringstermijn maken op basis van uw wensen (looptijd en slotsom).

Zakelijke lease – Operational lease

Deze leasevorm is de meest voorkomende leasevorm in Nederland. Full operational lease bevat alle servicecomponenten zodat alles voor u geregeld wordt. Alle autokosten zijn inbegrepen en heeft u verder geen risico. De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. Het leasecontract bevat o.a. afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud/schade. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en de leasemaatschappij zorgt dat u altijd mobiel bent. Voor meer informatie over deze leasevorm, neem contact met ons op en wij informeren u volledig.

Private lease – Vast bedrag per maand

De laatste jaren is het privé leasen van een auto zeer populair geworden. Private lease biedt de mogelijkheid om als particulier een auto te leasen. Dit heeft als voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaald een vast bedrag per maand en hierbij zijn alle autokosten inbegrepen, behalve de brandstof en wegenbelasting. Private lease is al mogelijk vanaf €199 per maand. Dat is wel heel voordelig autorijden. Het private lease aanbod wisselt per maand, dus voor meer informatie over deze leasevorm en scherpe acties, neem contact met ons op en wij informeren u volledig.

Shortlease – Al vanaf 1 maand

Deze leasevorm vertoond veel overeenkomsten met een full operational lease contract. Het grote verschil is de looptijd en de keuzemogelijkheden. Een shortlease contract heeft over het algemeen een looptijd tot maximaal 24 maanden. Bij langere contracten wordt gesproken over full operational lease. Daarnaast kan bij shortlease over het algemeen uitsluitend worden gekozen voor auto’s uit de bestaande vloot en kunt u de auto niet zelf samenstellen. Heeft u interesse in shortlease? Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Meer weten?

Wij staan u graag te woord middels email of telefoon, of kom bij ons langs voor een kennismaking.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Bellen kan natuurlijk ook:

+31-(0)74-2661466