Show menu

Over ons

Al meer dan 40 jaar is Auto Lansink een begrip in Borne. Wat in de jaren 70 is begonnen in de schuur aan het ouderlijk huis aan de Tichelweg in Borne, groeide uit tot een volwaardig bedrijf in de jaren 90. Sinds 1992 zijn wij gevestigd aan de Tichelkampweg 77 vanwaar we tot op heden werken met aandacht voor de klant, kwaliteit en betrouwbaarheid en voor betaalbaar autorijden.

Op het buitenterrein in Borne staat altijd een ruime voorraad handel, die u dagelijks kunt bekijken. Aan onze nieuwbouwplannen wordt hard gewerkt.
De opgebouwde ervaring en onze betrouwbaarheid is de basis voor een vakkundige en betrouwbare zakenpartner.

Team

Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die al langere tijd voor ons bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor kennen wij onze klanten en kennen zij ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Als klant bent u dan ook geen nummer maar echt een klant.

Marcel Lansink (rechts in beeld) is verantwoordelijk voor de in- en verkoop binnen ons bedrijf. U kunt hem bereiken op:
Mobiel 06-34396133 of info@auto-lansink.nl

Andre Lansink (3de van rechts) is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de werkplaats en planning. Voor werkplaats afspraak kunt u hem bereiken op 074-2661466 of autolansink@gmail.com

Florian, Roy, en Nick zorgen er voor dat uw auto tip top in orde komt. Of dit nu een APK betreft, een reparatie of een onderhoudsbeurt.

Gemma (links in beeld) is onze boekhoudster.

Wilt u meer weten?

Wij staan u graag te woord middels email of telefoon, of kom bij ons langs voor een kennismaking.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Bellen kan natuurlijk ook:

+31-(0)74-2661466